Itaalias peatatakse kodulaenu tagasimaksed, pikendatakse autode ülevaatuse ja ID-kaartide kehtivust

Itaalias on valitsus seoses koroonaviiruse leviku ja sellega seoses kehtestatud üleriigilise karantiiniga peatamas kodulaenu tagasimakseid, samuti pikendatakse muude maksude ja käibemaksu tasumise tähtaega ning autode tehnilise ülevaatuse ja ID-kaartide kehtivust.

Itaalia valitsuse arvestuse kohaselt lähevad meetmed, kaasa arvatud ettevõtete toetamine töötajate karantiini ja haiguspuhkuse ajal maksma 15-20 miljardit eurot, selle tarbeks on loodud eraldi garantiifond, vahendab la Repubblica.

Mutui, bollette ma anche lauree e revisione auto rinviate: ecco il decreto per rispondere all’emergenza coronavirus

ROMA – E’ in dirittura d’arrivo il decretone coronavirus, la manovra da 15-20 miliardi che il governo si accinge a varare tra stasera e domenica. Comunque prima delle scadenze fiscali di lunedì 16. Secondo le ultimissime bozze il decreto è cresciuto a 120 pagine e alcuni nodi sono ancora da sciogliere.

Kommentaarid
(Külastatud 503 korda, 1 külastust täna)