Itaalias kasvas taas plahvatuslikult koroonaviirusse nakatunute ja surnute arv

Itaalias kasvas viimase ööpäevaga taas plahvatuslikult koroonaviirusse nakatunute ja surnute arv. Nakatunuid tuli juurde 977 ja surmasid 168.

Kokku on Itaalias nakatumisi 10 149 ja surmasid 631. Intensiivis on 877 patsienti. Itaalias kasvab nakatumiste ja surmade arv sama kiiresti kui Hiinas koroonaviiruse puhangu kõrgajal, kuigi Itaalias on 25 korda vähem elanikke. See tähendab, et kas Hiina moonutas numbreid või on Itaalias nakatumine ja suremus oluliselt suuremad.

Kõige hullem on see, et nii Maailma Terviseorganisatsioon kui riikide tervisejuhid on lähtunud poliitikaid tehes Hiina numbritest, mille põhjal räägiti, et koroonaviirus on ohutum kui gripp. Itaalia kogemus näitab, et koroonaviirus on ligi 50 korda ohtlikum ja tapvam kui gripp.

Kommentaarid
(Külastatud 950 korda, 1 külastust täna)