Itaalias haigestusid koroonaviirusse kohtunikud, kohtumaja tehti tühjaks, istungeid ei toimu

Itaalias Milaanos haigestusid koroonaviirusse kaks kohtunikku. Kohtumaja kuues korrus on tehtud tühjaks süvapuhastuse tarbeks.

Milaano kohtumaja ligi 30 töötajat on koduses karantiinis, nende hulgas 15 kohtunikku ja 15 kohtumaja haldustöötajat. Karantiini võidakse panna ka need, kes on kohtumaja töötajatega kokku puutunud.

Lombardia maavanem Attilio Fontana ütles, et praegu on kõige raskem aeg. Fontana väitel peaks kahe-kolme päeva pärast olukord paremaks minema. Ta palus vanematel inimestel olla järgneva paari-kolme nädala jooksul kodus, et mitte nakatuda, vahendab la Repubblica.

Praegu teadaolevalt on haigus kõige ohtlikum üle 65-aastastele inimestele. 53 protsenti haigusjuhtudest Lombardias on üle 65-aastastel inimestel. Üle 65-aastastest satub intensiivi 68 protsenti. Kohtumaja juht Roberto Bichi lükkas kõikvähem olulised istungid edasi kuni aprillikuuni. Kohtumajas toimuvad ainult olulised istungid, mis puudutavad inimeste toimetulekut ja migratsiooniga seotus asju. Jätkub ka kriminaalasjade arutamine.

Coronavirus, due magistrati del tribunale contagiati: rinviate udienze civili non urgenti. Regione: “Piano per proteggere gli over 65”

“Stiamo combattendo i giorni più difficili: nello spazio di due o tre giorni si avrà un’idea se i contagi cominceranno a rallentare o addirittura a decrescere”: il governatore della Lombardia Attilio Fontana parla in diretta a Mattinocinque, non nascondendo le difficoltà, ma lanciando un segnale di speranza.

Kommentaarid
(Külastatud 598 korda, 1 külastust täna)