Itaalia mehe appikarje: Olen koroonaviirusse surnud õega kodus ja keegi ei reageeri (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Itaalias Napolis elav Luca Franzese pani sotsiaalmeediasse üles video, milles räägib, kuidas on oma koroonaviirusse surnud õega olnud mitu päeva kodus, on püüdnud ühendust võtta ametivõimudega, aga keegi ei reageerinud.

42-aastane Francese räägib, et õelt käidi reedel koroonaviiruse proove võtmas, tulemust oodati poolteist päeva, aga seda ei jõutudki ära oodata –  õde suri ära enne proovide tulemuse saabumist. Alles hiljem tuli välja, et proov oli positiivne. Mitte keegi aga ei reageerinud mehe telefonikõnedele.

Veel tuli välja, et Luca on ise nakatunud koroonaviirusega, kuna tegi õele kunstlikku hingamist. Majas elavad veel peale tema vend, ema ja isa, veel üks õde koos oma mehe ja kahe lapsega. Kõik on hirmul.

Hiljem võeti ühendust matusetalitusega, aga ka sealt pole keegi surnukehale järgi tulnud. Luca märgib, et talle on helistanud inimesed ja öelnud, et ta on simulant. Mees aga ütleb, et tulge kohale ja vaadake, mis toimub tema majas.

Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kommentaarid
(Külastatud 11,438 korda, 1 külastust täna)