Iraanis suri koroonaviirusse esimene naisrahvasaadik

Iraanis suri koroonaviirusse esimene naisrahvasaadik, 1964. aastal sündinud Teherani linna esindaja Fatemeh Rahbar.

Rahbar valiti parlamenti äsja toimunud valimistel. Ta oli parlamendi liige ka aastatel 2014-2016. Ta oli konservatiivse Iraani islamistliku koalitsioonipartei liige ja esimene naisrahvasaadik, kes suri koroonaviiruse tagajärjel, vahendab Iran Front Page.

Naine langes viiruse tagajärjel koomasse reedel ja suri laupäeval. Iraanis on koroonaviirusse surnud mitmed kõrged poliitikud.

Newly-Elected Female Politician Dies of Coronavirus in Iran | Iran Front Page

Born in 1964, Rahbar was to assume office in May as a representative of Tehran, Rey, Shemiranat and Eslamshahr Constituency. She had earlier served as a lawmaker from 2004 to 2016, but was not re-elected in the 2016 elections. A member of the conservative Islamic Coalition Party, she was the first female politician to die from coronavirus in Iran.

Kommentaarid
(Külastatud 408 korda, 1 külastust täna)