Hiinat tabas koroonaviiruse tõttu lahutuste laine, kuna kaasad peavad karantiini tõttu liiga kaua aega koos veetma

Hiinas on kasvanud hüppeliselt lahutuste arv, kuna kaasad peavad koroonaviiruse kodukarantiini ajal liiga palju aega koos veetma.

Hiina edelaosas Sichuani provintsi Dazhou linnas on alates 24. veebruarist taotlenud lahutust juba 300 paari. Võrreldes varasemaga on see number palju kõrgem. Nüüd arvavad ametnikud, et see tuleb asjaolust, et paarid peavad karantiini ajal kodus liiga palju aega koos veetma, vahendab Daily Mail.

Teine lahutuste kasvu põhjus võib olla selles, et asutused olid vahepeal kuu aega suletud. Lahutuste arv on tõusnud ka teistes piirkondades. Ühe linna ametiasutuses võeti päevas vastu 14 lahutuse avaldust. Mõnes piirkonnas on hakatud avalduste vastuvõtmist piirama, sest päeva jooksul ei suudeta rohkem vastu võtta kui 10 avaldust.

Divorces spike after ‘spending time during coronavirus quarantine’

One office saw over 300 couples applying for divorces in the last three weeks Another registry in Xi’an received 14 requests in one day, hitting the upper limit Officials claim it’s due to self-isolated couples spending too much time together One city has put a daily limit to allow no more than 10 couples to divorce a day It comes as China declares the lowest number of new coronavirus cases today Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 809 korda, 1 külastust täna)