Hiina ekspert: koroonaviiruse puhul ei saa karjaimmuunsuse peale loota

Hiina juhtiv koroonaviiruste asjatundja dr Zhong Nanshan märgib, et uue koroonaviiruse puhul ei saa karjaimmuunsuse peale loota, kuna haigus on selleks liiga kergesti leviv ja tappev.

Pekingis töötav Dr Zhong märkis, et pole tõendeid selle kohta, et need, kes korra on nakatunud enam teist korda ei nakatu. Ta lisas, et eesmärk on töötada välja vaktsiin, mille puhul saavad kõik riigid kaasa lüüa, vahendab Daily Mail.

Hiinas alustati esmaspäeval vaktsiini inimkatsetega, sarnaselt USA-ga. Dr Zhong tõi välja, et haiguse puhkemise ajal Wuhanis olid meedikut ette valmistamata, mistõttu oli meedikute hulgas palju haigestumisi.

Dr Zhong märkis eelmisel nädalal, et koroonaviiruse puhangud väljaspool Hiinat meenutavad puhangut Wuhanis päris alguses. Ta soovitas üle kogu maailma piirata viiruse levikut.

Top coronavirus expert says ‘herd immunity’ WILL NOT curb the pandemic

Beijing’s leading doctor rebuked UK’s approach to tackle the deadly disease ‘Herd immunity won’t solve the problem,’ Dr Zhong Nanshan told media today He stressed no evidence proved the method could be effective for the crisis The coronavirus has infected nearly 2,000 people and killed 71 in the UK Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 815 korda, 1 külastust täna)