Helsingis pakutakse koroonahaiglana kasutusele võtmiseks 50 000-ruutmeetrist messikeskust

Helsingis pakutakse kroonahaiglana kasutusele võtmiseks ametivõimudele Pasilas asuvat 50 000 ruutmeetri suurust messikeskust.

Messikeskuses oleks vajadusel ruumi sadadele patsientidele. Nüüd on asjatundjate otsustada, kas sellist koroonahaiglat oleks vaja või mitte, vahendab Yle.

Helsingi haigla info kohaselt sobiks messikeskus haiglaks hästi. Seal on olemas kõik vajalik: soojus, elekter ja andmeside. Puuduseks on aga see, et seal pole piisavalt tualett- ja pesuruume.

Messukeskus tarjoaa yli 50 000 neliön tilojaan koronasairaalaksi – Johtajalääkäri: “Ongelma on se, että WC- ja pesutilat ovat kaukana”

Messukeskuksen työntekijät voisivat auttaa tilapäissairaalan rakentamisessa, vakuuttaa tuotanto- ja kiinteistöjohtaja Mika Vakkilainen. Pasilassa sijaitseva Messukeskus tarjoaa viranomaisille tilojaan väliaikaiseksi koronasairaalaksi. Pandemia vuoksi hiljentyneen Messukeskuksen tuotanto- ja kiinteistöjohtaja Mika Vakkilainen kertoo, että tällä hetkellä suunnitelmia pandemiasairaalan rakentamisesta Messukeskukseen ei kuitenkaan ole.

Kommentaarid
(Külastatud 882 korda, 1 külastust täna)