Helsingi toidublogija on kogunud omale suure toiduvaru – osa peab seda paanika õhutamiseks

Helsingi toidublogija Jenni on kogunud omale seoses viirusepuhanguga koju suure toiduvaru. Osa inimesi peab seda aga mõttetuks paanika õhutamiseks.

Toidublogi Liemessä (tõlkes: Puljongis) pidaja Jenni kodus on näha toidukaste kohe, kui sisse astuda. Seal on kastide kaupa erinevaid toiduaineid, vahendab MTV.

Jenni rääkis, et mõtles selle peale, mis saab, kui tema lapsed koroonaviirusse haigestuvad. Kõik lastega pered, kelle lapsed on põdenud mõnda kõhuhaigust teavad, et selles olukorras ei taheta mõelda toidu muretsemise peale.

Blogijal on kastidesse kogutud erinevaid toiduaineid nagu tomatikastmed, sardiinid, oliiviõli, kohv, šokolaad, piim ja kanamunad. Lisaks on käte desinfitseerimisvahendeid ja mitu pakki näomaske. Iga toode on valitud selliselt, et sellest jätkuks kahe nädala pikkuse karantiini jaoks.

Blogija on saanud oma tegevusele erinevat tagasisidet. Osa inimesi suhtub mõistvalt, osa peab seda paanika õhutamiseks. Blogija tunnistab, et tema mingit paanikat ei tunne. Vastupidi, valmistumine rahustab teda.

Kommentaarid
(Külastatud 641 korda, 1 külastust täna)