Helsingi Sokose kaubamaja inva-WC-s vägistati noor naine, tegija pääses tingimisi karistusega

Ohver oli noor naine, kel polnud varasemat seksikogemust ja kes ei tahtnud enne abiellumist vahekorda astuda. Vägistaja oli naise meessõber, kellele naise põhimõtted ei istunud.

Ohver tutvus Tamperes elava mehega interneti vahendusel. Pärast seda hakkasid nad käima ja mees käis Helsingis kosjas naise vanemate juures, vahendab Iltalehti.

Mehe väitel oli naise isa soovinud abiellumise eest 30 000 eurot. Mees aga oli saanud hinda alla kaubelda 4500 euro peale. Väimees neiu vanematega eriti hästi läbi ei saanud ja mehele ei meeldinud ka see, et naine seksist keeldus.

Mees oli tülitsenud neiu vanematega ja oli teel tagasi Tamperesse. Neiu läks teda raudteejaama ära saatma. Mees tahtis enne seda käia Sokose kaubamaja vetsus, neiu läks temaga kaasa.

Kui mees tualetist väljus, läks neiu sisse. Mees tuli talle järgi. Ta läks neiu selja taha, istus potile, ja tõmbas neiu enda juurde. Ta tõmbas vägisi neiul püksid alla ja sisenes ohvri sisse. Kogu asi kestis vaid hetke, aga see oli noorele naisele väga ebameeldiv. Neiu värises hirmust ja väljus nuttes tualetist. Ta häbenes ja ei julgenud esialgu asjast kellelegi rääkida.

Neiu rääkis hiljem, et tualetis toimunud oli midagi sellist, mida islam keelab. Hiljem julges ta asjast rääkida psühhiaatri vastuvõtul. Mees väitis, et oli koos neiuga kaubamaja inva-wc-s, aga algataja oli olnud neiu ise. Ta väitis, et tualetis oli olnud mõlemapoolset katsumist, aga ta eitas sisse tungimist.

Kohtus süüdistati meest lisaks vägistamisele veel ühes seksuaalkuriteo episoodis. Tunnistajad kinnitasid kohtus kannatanu juttu, mida kohus pidas usutavaks. Kohus mõistis 1992. aastal sündinud mehele vägistamise eest pooleteiese aasta pikkuse vanglakaristuse tingimisi. Teine süüdistus ei leidnud kohtus tõendamist. Lisaks peab mees maksma kannatanule 2300 eurot valu ja kannatuste eest.

Vägistamise juhtum oli 2015. aasta aprillikuus. Otsuse kinnitas ka Helsingi ringkonnakohus.

Nuori nainen raiskattiin Sokoksen invavessassa – tekijä selvisi ehdollisella

Nainen ei halunnut seksiä ennen naimisiinmenoa, joten mies päätti ottaa hänet väkisin. Raiskaus tapahtui keskellä Helsinkiä, Sokos-tavaratalon inva-wc:ssä. Uhrina oli nuori nainen, jolla ei ollut aiempia seksuaalisia kokemuksia ja joka ei suostunut sukupuoliyhteyteen ennen naimisiinmenoa. Raiskaaja oli hänen miesystävänsä, jolle naisen periaatteet eivät sopineet. Uhri oli tutustunut Tampereella asuvaan mieheen internetin välityksellä.

Kommentaarid
(Külastatud 1,509 korda, 1 külastust täna)