Helsingi mees on põdenud 10 päeva koroonaviirust – kõige hullem oli lihasvalu

Kümme päeva koroonaviiruse käes vaevelnud Helsingi mees tunnistab, et kõige hullem vaevus oli tervet keha haarav lihasvalu. Ta on juba peaaegu terve, mõned kerged vaevused veel on.

Palavikku on olnud mehel vähe, kõige kõrgemale tõusis 37,2. Viimased 5 päeva pole palavikku enam olnud. Koroonaviirus oli sarnane tavalise gripiga, välja arvatud üks asi. Nimelt maitse- ja lõhnataju kadus ära, vahendab MTV.

Mees tunnistab, et kohv ja hambapasta tundusid hoopis teise maitsega. Aga see läheb ilmselt mööda. Siis olid hirmsad lihasvalud üle terve keha. Lihased olid valusad nagu pärast rasket treeningut. Valusad on olnud nii jalga- kui seljalihased.

Mees rääkis, et kui sai koroonaviiruse diagnoosi, siis on võtnud haigust tõsiselt ja andnud omale palju puhkust. Kui ta tundis rõhumist hingamisteedes ja sai teada, et haigus võib minna kopsu, siis on rahulikult voodis lamanud. Gripilaadseid vaevusi on mees leevendanud kuuma joogiga.

Kommentaarid
(Külastatud 9,049 korda, 1 külastust täna)