Hea uudis: Lõuna-Korea hakkab koroonaviiruse levikut kontrolli alla saama

Lõuna-Korea peaminister Chung Sye-kyun ütles, et riik hakkab koroonaviiruse levikut kontrolli alla saama. Riigis on võetud lühikese ajaga proovid sadadelt tuhandetelt inimestelt, lisaks on hakatud tänavaid desinfitseerima ja palutud inimestel kodus olla.

Tänase, esmaspäeva seisuga tuli juurde ainult 69 uut nakatumist ja 3 surma. See on viimase 10 päeva kõige parem tulemus. Intensiivis on vaid 36 inimest. Korea ametnikud ei julge veel pööret paremuse peale välja kuulutada, aga tegemist võib olla murdepunktiga, vahendab ABS-CBN News.

Kokku on Lõuna-Koreas tuvastatud 7382 nakatumist. Daegu linnas on võetud proovid pea kõigil sealse kristliku kiriku koguduse 200 000 liikmelt, kelle hulgast teadaolevalt haiguse puhang alguse sai.

Lõuna-Koreas hakati alates tänasest esmaspäevast piirama näomaskide müüki ja maskide ekspordile on seatud keeld. Ühtlasi kehtestati reisimise keeld Lõuna-Korea ja Jaapani vahel.

S.Korean PM says ‘turning point’ near in coronavirus fight

SEOUL – South Korean officials warned against prematurely calling the peak of the coronavirus outbreak while expressing hope on Monday that the country was nearing a “turning point” in the crisis, as the pace of new infections trended lower.

Kommentaarid
(Külastatud 617 korda, 1 külastust täna)