Ameerikas suri koroonaviirusse 34-aastane mees

Ameerikas Kalifornias suri koroonaviirusse 34-aastane mees, kellel tuvastati koroonaviirus vaid mõni päev tagasi. Ta oli enne nakatumist külastanud Floridas Disney Worldi.

Ameeriklane Jeffrey Ghazarian suri neljapäeval Pasadena haiglas pärast 5 päeva hingamisaparaadi all. Lähedaste väitel mees küll võitles haigusega, aga jäi sellele alla, vahendab TMZ.

Pereliikmete sõnul lendas mees Los Angelesest seoses tööga Orlandosse 2. märtsil. Ta külastas Floridas sealset Disney Worldi ja Universali teemaparki. 7. märtsil tekkis mehel köha ja järgmisel päeval köhis ta verd. Ta lendas tagasi Kaliforniasse 9. märtsil ja läks kohe arsti juurde, kus tal tuvastati kõrge palavik.

Haiglas tuvastati, et Jeffil on kopsupõletik, temalt võeti koroonaviiruse proov ja ta saadeti kodusele ravile. 13. märtsil tuli koroonaviiruse proovi tulemus, mis oli positiivne. Talle anti kaasaskantav hapniku mõõtja, et tema seisundit jälgida. Juba samal päeval läks tema tervis järsult halvemaks.

Jeff viidi kiirabiga haiglasse 14. märtsil. Intensiivravi osakonnas leiti, et tema kopsud olid 60-70 protsendi ulatuses põletikus. Arstid suigutasid patsiendi unne ja panid ta hingamisaparaadi alla. Vaatamata sellele, et mehele anti ka viiruse vastaseid ravimeid suri ta haiglas neljapäeva, 19. märtsi hommikul.

Jeff oli nö probleemne haige, tal oli astma ja ta oli põdenud lapsena tihti bronhiiti. Talle oli 2016. aastal tehtud munandivähi operatsioon. USA terviseamet hoiatab nüüd, et koroonaviirus on ohtlik ka noortele inimestele. Jeff oli kõigest 34-aastane.

34-Year-Old CA Man Dies of Coronavirus, Recently Visited Disney World

A 34-year-old man has died in California after testing positive of coronavirus just days ago, and 2 weeks after visiting Walt Disney World and Universal Studios in Florida … TMZ has learned. Jeffrey Ghazarian died Thursday morning at a Pasadena hospital after spending 5 days hooked up to a ventilator and battling for his life …

Kommentaarid
(Külastatud 1,793 korda, 1 külastust täna)