46-aastane ema kirjeldab koroonaviiruse sümptomeid: Nagu oleks klaasi alla neelanud

Inglismaal Newcastle’is elav 46-aastane üksikema Mandy nakatus koroonaviirusse ja kirjeldab sümptomeid, nagu oleks klaasi alla neelanud – terve keha põles.

Fotograafina töötav kolme lapse ema viidi kiirabiga haiglasse reedel. Tal oli palavik üle 39. Nüüd ravib ta end kodus ja võtab palaviku vastu paratsetamooli. Naine tunnistab, et magab 20 tundi ööpäevas, vahendab Daily Mail.

Palavik kõigub 37,9 ja 39 vahel, köha on kuiv ja valus. On selline tunne, nagu keha põleks. Naine tunnistab, et on varem grippi põdenud, aga midagi säärast pole kogenud.

Naine räägib, et tal oli probleeme haiglast koju saamisega, sest tema jaoks ei leitud transporti. Õnneks oli lõpuks nõus üks tuttav järgi tulema, kes oli valmis riskima oma tervisega.

Ettevõtjana töötav Mandy tunnistab, et sai haiguse ilmselt tütre käest, kes tuli eelmisel nädalal koolist ja oli haiglane. Naine räägib, et oli üllatunud, et isikud, kes talle kiirabiga järgi tulid ja pärast haiglasse lükkasid, ei kandnud näomaske.

Mandy veetis öö haiglas ja läks koju 12 tunni pärast. Ta rääkis, et pidi kasutama haigla hommikumantlit padja asemel, sest haiglas olid padjad otsa lõppenud. Haigla töötajad olid rääkinud, et naisel vedas, et veel haiglasse sisse sai. Mõne nädala pärast poleks see enam võimalik.

Single mum, 46, battling coronavirus describes horror symptoms

Mandy Charlton,was admitted to Newcastle’s Royal Victoria Infirmary on Friday The single mother-of-three, 46, has revealed her horrific coronavirus symptoms She is self-isolating at home until the end of the week and taking paracetamol Coronavirus symptoms: what are they and should you see a doctor?

Kommentaarid
(Külastatud 1,558 korda, 1 külastust täna)