VIDEO: Viiruse tõttu Tenerife hotellis lõksus olev soome naine räägib, kuidas asjad on

Koroonaviiruse kahtluse tõttu Tenerife hotelli lõksu jäänud soome naine räägib, et praeguse seisuga kestab karantiin kaks nädalat ning toast välja minna ei tohi.

Soome naine Harriet Strandvik räägib videos järgmist: „Oleme suletud oma hotellituppa. Meil on keelatud toast välja minna. Meil on väga vähe infot selle kohta, mis toimub. Oleme kuulnud selle karantiini teiste juhtumite kohta, et tuleb toas olla 14 päeva. Me harjume nüüd selle mõttega, et oleme siia koos lukustatud, mis kujuneb meie jaoks eriti pikaks puhkuseks.

Võttis mitu tundi, 6-7 tundi, enne kui saime süüa. Meil on vett ja see on ka kõik. Aeg möödub siin oodates aeglaselt. Hoolitseme üksteise eest, personaliga me kokku ei puutu üldse. Me oleme näinud politseinikke hoovi peal ja see on ka kõik. Inimene, kes meile süüa andis, kandis kaitserõivastust. Me tunneme end isoleerituna.”

Allpool on toodud pilt toidupakist, mis hotelli külastajatele pärast pikka ootamist lõpuks anti. Seal oli üks võileib, paar mandariini ja pudel vett.

Kommentaarid
(Külastatud 2,240 korda, 1 külastust täna)