VIDEO: Hiina naine räägib, mis toimub haiglas – koroonaviiruse patsient pandi elusalt kilekotti ja viidi kremeerimisele

Sotsiaalmeediasse on lekkinud video, milles üks hiina naine räägib olukorras haiglas. Ta kirjeldab, kuidas üks vanem patsient veel hingas ja liigutas, kui ta pandi kilekotti ja viidi kohe kremeerimisele.

„Ma nägin seda oma silmadega,” räägib naine, „olin voodis nr 18, tema oli voodis nr 17. Ta toodi sisse 28. jaanuari hommikul. Samal õhtul tuli Tianjini meedikute grupp. Ma ei suutnud sisse ega välja hingata. Kui ta toodi, olid tal samad sümptomid mis minul. Võibolla seetõttu, et olin noorem, jäin ellu. Tema oli vanem, 70ndates eluaastates. Seetõttu ei pidanud ta vastu. Selle haigusega on nii, et kui sa vastu ei pea, siis sured.”

Naiselt küsitakse, kas ta oli siis elus veel?

Naine: „Ta veel hingas. Kui nad teda kinni sidusid, siis tema käed ja jalad veel liikusid. Lõpuks seoti käed ja jalad ka kinni. Ta pandi musta kilekotti, mis tõmmati kinni. Siis pandi ta veel teise kilekotti ja lõpuks riide moodi kotti. Pärast nelja kotti panekut pandi ta kasti sisse ja viidi minema.”

Naiselt küsitakse, kas mees päästeti?

Naine: „Teda polnud võimalik päästa muuga kui hapnikuga.”

Naiselt küsitakse, kas siis elusaid inimesi viidi kremeerimisele?

Naine: „Noh, see on nakkav haigus.”

Naiselt küsitakse, kas elusaid inimesi viidi kremeerimisele?

Naine: „Aga mis võimalused neil olid? Nad on hirmul, et viirus levib. Seal oli mitu sellist juhtumit. Seal oli üks vanem mees minu kõrval. Ta viidi ka ära, enne kui tema hingamine kustus. Ta mässiti ka sisse ja viidi kremeerimisele.”

Naiselt küsitakse, kas seal oli siis mitu sellist juhtumit, mitte üks?

Naine: „Jah, ma nägin seda oma silmadega. Teistel patsientidel oli seda väga valus vaadata. Me olime kurvad iga surma pärast. Ei julge mõeldagi, et mina oleksin olnud suremas, mind oleks samamoodi ära viidud.”

Naiselt küsitakase, et meest oleks ju saanud päästa?

Naine: „Kuidas päästa? Muud rohtu pole kui hapnik. Teil siin väljas pole aimugi, kuidas seal koheldi inimesi nagu koeri. Nad pakiti lihtsalt sisse ja viidi ära.”

Kommentaarid
(Külastatud 5,017 korda, 1 külastust täna)