VIDEO: Hiina naine räägib, kuidas kannatus on katkemas, kompartei valetab, suremus väga suur

Hiinlaste kannatus on katkemas, kuna see, mis nad enda ümber näevad erineb sellest, mida kompartei avalikult räägib. Videos räägib naine, kuidas viiruse lasi lahti Hiina kompartei, aga mingit ravi ei ole ja inimesed surevad.

Naine räägib, et kompartei valetab, aga neil, kes räägivad tõtt, pannakse suu kinni. Naine räägib, et tema vanemad ja perekond on suremas. „Ma ei suuda seda enam taluda!” räägib naine, „see on ohtlik, aga ma ei saa enam vait olla.”

Kommentaarides on märgitud, et ainuüksi Wuhanis on mitu miljonit nakatunut ning surmade arv on 10 000-30 000. Üks USA firma andis Hiina kommunistlikule parteile viiruse vastu ravimi, aga kompartei varjab ka seda ravimit Wuhani elanike eest.

Üks teine kommentaator märgib, et Hiina inimesed annetasid 15 miljonit näomaski. Kompartei võttis 80 protsenti endale ja meedikutele, kellele need olid mõeldud anti vaid 19 protsenti maskidest. On lisatud, et kompartei edastab veebis libakommentaare ja demoniseerib neid, kes julgevad midagi välja öelda.

Üks teine kommentaator kirjutab, et meedikud ei saanud 19 protsenti sellest 15 miljonist maskist, vaid ainult 11 protsenti annetatud näomaskidest läks haiglatele. Kui haiglatele oleks läinud 19 protsenti annetatud maskidest, siis poleks puudus olnud nii suur.

Kommentaatorid avaldavad lootust, et naist selle jutu eest nüüd kinni ei võeta nagu on juhtunud kõigi teistega, kes niimoodi avalikult julgesid oma mõtteid välja öelda.

Kommentaarid
(Külastatud 2,435 korda, 1 külastust täna)