VIDEO: Hiina arstid näitavad, milliseid kaitsevahendeid nad koroonaviiruse ohu tõttu oma töös kasutavad

Hiina meediakanal Xinhua on pannud üles video, kus arstid näitavad, milliseid kaitsevahendeid nad viiruseohu tõttu oma töös igapäevaselt kasutavad.

Nagu selgub pole tegemist lihtsalt kaitseülikonna, prillide ja näomaski ette panemisega, vaid see on tõsisem protseduur, kus kiht-kihilt lisatakse uusi kaitsevahendeid.

Kõigepealt panevad arstid ette näomaski, siis kilest sinise mütsi, mis katab kõrvad. Edasi minnakse isolatsiooni alasse, kus pannakse selga teine kiht kaitsevahendeid. Kõigepealt kummikindad, mis peavad olema õhukindlad, siis jalatsite sinisest kilest katted, siis valge kaitseriietus ja siis veel teine näomask. Siis pannakse kätte teine paar kummikindaid. Edasi pannakse ette plastikust näomask.

Pärast haigetega töö lõpetamist desinfitseeritakse kinnastes käed, siis võetakse rõivad seljast ja pannakse need eraldi prügikasti. Lõpuks desinfitseeritakse käed ja pannakse ette uus näomask. Desinfitseerida tuleb ka prillid.

Kommentaarid
(Külastatud 383 korda, 1 külastust täna)