Verdtarretav video: Juht purustab ülekäigurajal lapsevankri (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav)

Ukraina linnas Energodaris oli reedel hirmus õnnetus, kus 39-aastane purjus juht sõitis autoga ülekäigurajal suure hooga otsa lapsevankrile, nii et vanker lendas saadud löögist kauges kaares eemale ja purunes.

Vankris olnud 3-kuune laps sai vigastada, aga jäi imekombel ellu. Autoga ZAZ Slavuta sõitnud juhti ootab selle rikkumise eest kolm aastat vanglat.

Video on pardakaamera salvestis ülekäiguraja ees peatunud autost, kui sellest mööda sõitnud auto vankrile otsa sõitis. Ema peatub just enne autot, aga vanker jääb ettepoole ja saab tabamuse.

Pärast õnnetust kiirustas kohkunud ema lapse juurde, samas kui vankrile otsa sõitnud autost jooksid mehed emale appi. 34-aastane ema Maria Tkatšenko ütles, et mehed jooksid talle appi ja ta tundis, kuidas juhil tuli suust alkoholi lõhna.

Meedikud peavad suureks imeks, et väike poiss peale sellist õnnetust ellu jäi. Laps viidi haigla intensiivi ja tema seisund on stabiilne. Ta on arstide jälgimise all. Lapsel pole nähtavaid suuremaid luumurde ja muid tõsisemaid vigastusi.

Juhil tuvastati peale õnnetust 1,85-promilline joove. Teda ootab kuni kolm aastat vanglat. Lapse ema ütles, et ta ei soovi juhile vanglat, küll aga juhtimiskeeldu.

Kommentaarid
(Külastatud 538 korda, 1 külastust täna)