Tenerifel viiruse tõttu karantiinis olevad soomlased kurdavad, et infot pole ja süüa ka eriti ei pakuta

Tenerifel on hotellis koroonaviiruse tõttu karantiinis paarkümmend soomlast. Nad räägivad, et infot hotellist ei anta ja süüa ka eriti ei pakuta.

Pietarsaarist pärit Peter ütles, et eile anti söögiks üks võileib ja mahlajook ning täna oli võileib ja paar küpsist, vahendab Helsingin Sanomat.

Hotellist pole näiteks teada antud, et neljal hotelli külastajal on tuvastatud koroonaviirus, seda saadi teada kohaliku meedia vahendusel. Esimesel karantiinipäeval eile teisipäeval keelati külastajatel oma tubadest väljumine.

Proove pole soomlastelt hotellis veel võetud, öösel mõõdeti palavikku. Inimesed äratati kella 3 ajal öösel ja mõõdeti palavikku. Koos sellega anti termomeeter, et saaks palavikku mõõta. Ühtlasi jagati laiali näomaskid ja kindad. Peter märgib, et on esimest korda soojamaareisil, kindad käes.

Peter ütles, et säilitab rahulikku meelt. Alles räsis Tenerifet suur liivatorm. Nüüd koroonaviirus. Midagi erilist külastajatele ei korraldata. Suurem osa külastajatest on vanemad inimesed, neile võib olla olukord raske. Peter ütles, et elatakse päev korraga ja vaadatakse, mis edasi saab.

Ahvenamaalt pärit Thomas lisas, et hotelli territooriumil saab ka ringi käia, aga siis peab näomask ees olema. Homme ongi plaan minna välja päikest võtma. Samuti saab olla basseini ääres.

Kokku on hotellis H10 Costa Adeje Palace karantiinis ligi 1000 inimest, neist ligi 700 on hotelli külalised. Hotellis kehtestati eile, teisipäeval karantiin, kuna kokku neljal hotelli külalisel tuvastati koroonaviirus. Nakatunud külalised olid hotellis olnud nädal aega.

Teneriffalla hotelliin eristetyt suomalaiset kertovat kahdesta ensimmäisestä karanteenipäivästä: “Täällä ei ilmoiteta mitään”

Pietarsaarelainen Peter Furu puhuu keskiviikkona puhelimeen parvekkeeltaan ja kertoo HS:lle puhelimen käyneen kuumana jo aiemmin päivällä. Suuren kansainvälisen huomion kohteeksi tiistaina joutuneen hotellin allasalueella vietti hänen mukaansa puhelunkin hetkellä aikaa muutama lapsiperhe. Teneriffalla sijaitseva H10 Costa Adeje Palace -hotelli joutui karanteeniin tiistaina, kun hotellissa yöpyneellä italialaisella turistilla havaittiin koronavirus.

Kommentaarid
(Külastatud 2,343 korda, 1 külastust täna)