Tenerifel pandi 1000 inimest hotellis karantiini

Seoses koroonaviiruse juhtumiga Kanaaridel Tenerifel on 1000 inimest hotellis Costa Adeje Palace pandud karantiini. Tegemist on soomlaste hulgas soositud hotelliga.

Hotellis peatus nakatunud itaallasest arst. Nakatunud mees on pärit Põhja-Itaaliast Lombardiast, kus on puhkenud viiruse epideemia. Karantiini pandi kõik hotelli kliendid, keda on ligi tuhat, vahendab Iltalehti.

Tegemist on hotelliga, mida pakuvad Soomes reisibürood TUI, Aurinkomatkat ja Matkavekka. Matkavekka esindaja väitel nende kliente praegu hotellis pole.

Praegustel andmetel on hotellis karantiinis taanlasi ja rootslasi, edastas Rootsi telekanal SVT. Itaalias on koroonaviirusse nakatumisi ligi 230 ja surnud on 7 inimest. Soome välisministeerium on hoiatanud Itaaliasse reisimise eest.

Teneriffalla koronavirustartunta, 1 000 asukkaan hotelli julistettiin karanteeniin, joukossa suomalaisia

Sairastunut on Italialainen turisti. Tuhat ihmistä on pistetty karanteeniin Teneriffalla Costa Adeje Palace -hotellissa. Hotellissa lomailevalta italialaiselta lääkäriltä on todettu koronavirustartunta, kirjoittaa uutistoimisto Reuters. Tartunnan saanut mies on kotoisin Lombardiasta Pohjois-Italiasta, jossa on tavattu paljon tartuntoja. Hänet on nyt eristetty sairaalaan Teneriffan saaren eteläosaan. Kaikki hotellin asukkaat on laitettu karanteeniin, asukkaita on noin tuhat.

Kommentaarid
(Külastatud 1,994 korda, 1 külastust täna)