Tenerife karantiinihotellist lasti minema 130 turisti, kes olid sinna hiljem saabunud

Tenerifel karantiinis olevast hotellist lasti täna, neljapäeval minema 130 turisti, kes olid sinna saabunud pärast 24. veebruari, mil nakkus tuvastati neljal iltaallasel, kes hotellist haiglasse viidi.

Kokku oli hotellis üle 700 külastaja, nende hulgas 20 soomlast. Praegu pole veel teada, kes olid need, kel lahkuda lubati, vahendab Sky News.

Kuigi hotelli külastajatel paluti esialgu olla oma tubades, on inimesi nähtud täna väljas päikest võtmas ning basseinis sulistamas. Kohalike võimude info kohaselt lastakse vabamalt liikuda neil inimestel, kel pole haiguse sümptomeid. Selle peale on avaldatud sotsiaalmeedias kartust, et külastajad nakatavad üksteist, kuna paljud ei kanna näomaski.

Mõnede hotellikülastajate arvates on hotellis raske säilitada karantiini ning inimesed on ohus. Ühel samast hotellist juba varem Inglismaale saabunud inimesel tuvastati äsja koroonaviirusse nakatumine.

Coronavirus: 130 guests at quarantined Tenerife hotel allowed to leave

Some 130 people out of 700 quarantined at a Tenerife hotel after a guest tested positive for coronavirus are being allowed to leave.

Kommentaarid
(Külastatud 330 korda, 1 külastust täna)