Tenerife hotellis tuvastati veel kaks koroonaviirusse nakatunut

Tenerife hotellis, kus on lõksus 20 soomlast, tuvastati veel kaks koroonaviirusse nakatunut, kes on samast itaallaste grupist, mille hulgas tuvastati kaks esimest nakatunut.

Kõigepealt tuvastati nakkus Itaaliast Lombardiast pärit arstil, siis tema abikaasal ja teisipäeva õhtul tuvastati nakkus veel kahel itaallasel, kel pole veel avaldunud haigusnähtusid, edastas Hispaania terviseministeerium enne keskööd sotsiaalmeedias.

Kokku on seega Tenerifel juba neli koroonaviirusse nakatunut. Kokku on Hispaanias juba 7 uut haigestumise juhtu: lisaks neljale itaallasele veel üks 24-aastane Madriidis, üks mees Castellón’is ja üks itaallane, kes töötab Barcelonas, vahendab Espiral21.

Kokku on itaallaste grupis hotellis 10 inimest, kellest kahel on tuvastatud nakkus.

Kommentaarid
(Külastatud 368 korda, 1 külastust täna)