Suur torm saabus Soome, tuul tugevneb öösel, üle 10 000 inimese on elektrita

Lääne-Euroopat raputanud torm Dennis jõudis Soome, tuul tugevneb õhtu ja öö jooksul. Mere pind on tõusnud Turus juba üle ohtliku piiri.

Torm on kõige tugevam Soome lääneosas Pohjanmaal, kus tuule kiirus võib olla 25 meetrit sekundis. Hommikul hakkab tuul vaibuma, vahendab Helsingin Sanomat.

Koos tormituultega sajab vihma, Lapimaal tuleb lund. Lapimaal võib maha sadada 20 sentimeetrit lund. Torm võib põhjustada laevade hilinemist. Tallink Silja andmetel jäetakse öösel vahele peatus Ahvenamaal. Viking Line ja Tallink Silja pole väljumisi ära jätnud.

Talvimyrsky saapui Suomeen: tuulet voimistuvat yöksi, yli 10 000 ihmistä vailla sähköä

Länsi-Eurooppaa riepotellut Dennis-myrsky on saapunut sunnuntaina Suomeen. Tuulet voimistuvat illan ja yön aikana. Myös merenpinta on noussut Turun seudulla jo varoitusrajan yli. Myrsky koetaan voimakkaimmin Pohjanlahdella ja Pohjanmaalla. Turun liikennekeskus varoittaa vaarallisen voimakkaasta tuulesta illan ja yön aikana Pohjanmaalla sekä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla.

Kommentaarid
(Külastatud 939 korda, 1 külastust täna)