Südamlik video Hiinast: rahvas mälestab varalahkunud vilepuhujast arsti avaliku vilekooriga

Hiina rahvas on seoses koroonaviiruse leviku ja valitsuse saamatusega ärkamas ja ei hooli enam kompartei ähvardustest. Vilepuhujast arsti mälestati avaliku vilekooriga üle terve Hiina.

34-aastane Wuhani arst Dr Li Wenliang edastas oma elu ja karjääri ohtu seades viiruse kohta info oma kolleegidele juba 30. detsembril, aidates sellega levitada infot, mida valitsus üritas kinni mätsida. Pärast info edastamist arst vahistati ja sunniti vaikima. Dr Li nakatus koroonaviirusse ja suri mitteametlikult 6. veebruaril, ametlikult 7. veebruaril.

Kommunistliku Hiina valitsuse käitumine puhkenud kriisis on väga sarnane kommunistliku NLiidu juhtkonna käitumisega Tšernobõli katastroofi ajal. Tšernobõl sai kommunistlikule NLiidule saatuslikuks, saab näha, kuidas läheb kommunistliku Hiinaga.

NLiidus tõi Tšernobõli katastroof kaasa avalikustamise, mis viis lõpuks liidu lagunemiseni.

Kommentaarid
(Külastatud 338 korda, 1 külastust täna)