Stockholmi kesklinnas pussitati surnuks 17-aastane nooruk

Stockholmi kesklinna metroojaamas T-Centralen pussitati eile, teisipäeva õhtul kella 21.30 ajal surnuks 17-aastane nooruk.

Politsei korraldas peale seda suure haarangu, mille käigus võeti kinni 4 isikut. Politsei info kohaselt polnud tegu juhusliku rünnakuga ning kõrvalistele inimestele ohtu polnud, vahendab SVT.

Haavata saanud nooruk viidi sündmuskohalt kiirabiga haiglasse, aga tema elu polnud võimalik päästa. Neli kahtlusalust isikut võeti kinni täna, kolmapäeva hommikul. Ohver on 17-aastane ja kahtlusalused isikud 17-21-aastased.

Tegu pandi toime metroojaamas sees perrooni peal. Pussitada saanud nooruk liikus omal jõul metroojaama piletimüügi saali, kust ta viidi kiirabiga haiglasse. Tegemist on piirkonnaga, kus on korralik kaameravalve. Asja uuritakse kui mõrva. Haavata sai ka üks teine isik.

Tonåring knivstucken till döds på Stockholms centralstation

En ung man har blivit knivstucken till döds på T-centralen i Stockholm. Polisen har anhållit fyra personer efter en omfattande insats. – Det är ingen slumpartad attack. Det finns ingen anledning för allmänheten att känna någon oro, säger förundersökningsledaren Niklas Berglund.

Kommentaarid
(Külastatud 306 korda, 1 külastust täna)