Soomes on viimastel päevadel kaks inimest mürgituse tõttu surnud ja kolm viidud haiglasse

Pohjanmaa politsei teatas eile teisipäeval, et Pohjanmaal ja Lõuna-Pohjanmaal on nädala sees surnud kaks inimest ja kolm inimest on viidud haiglasse. Kõigi juhtumite puhul kahtlustatakse mürgitust.

Mürgitus on tekkinud kas narkootikumide või narkootiliste ainete kasutamise tõttu. Politsei pole praegu veel täit selgust juhtumite kohta, vahendab Ilta-Sanomat.

Praegu on politseil lihtsalt kahtlus, et mingid ained võisid liikuda. Seetõttu hoiatati inimesi ja paluti saata vihjeid. Praegu pole veel teada, kas need juhtumid on omavahel seotud või mitte.

Kõik juhtumid on politseile laekunud eraldi teadetena, mitte koos. Asjaolusid arvestades aga kahtlustab politsei, et need võivad olla omavahel seotud. On harukordne, et selles piirkonnas korraga sellised asjad juhtuvad.

Praegu politsei veel ohvritest, asukohast ja kuupäevadest täpsemalt ei räägi. Praegu ei mainita seoses juhtunuga ka ühtegi valda. Jutt on Pohjanmaast ja Lõuna-Pohjanmaast. Edasi tehakse hukkunute lahangud ja kohtuarstlik ekspertiis, mis võib võtta mitu nädalat aega.

Kaksi kuollut ja kolme joutunut sairaalaan epäillyn myrkytyksen takia – poliisi kertoo nyt tarkemmin, mistä tapauksessa on kyse

Kuolemat ja sairaalahoitoa vaativat ovat tulleet poliisin tietoon erillisinä ilmoituksina. Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti eilen tiistaina, että Pohjanmaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla on viikon sisällä kuollut kaksi henkilöä ja kolme joutunut sairaalahoitoon. Kaikissa tapauksissa epäillään myrkytystä. - Tämänhetkisten tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että myrkytys on mahdollisesti johtunut huumeiden ja/tai huumaavien lääkkeiden käytöstä, tiedotteessa todettiin.

Kommentaarid
(Külastatud 647 korda, 1 külastust täna)