Soomes lapse tapnud ema üritas endalt eeluurimisvanglas elu võtta

Espoos Suupelto elurajoonis lapse tapnud 35-aastane ema üritas teadaolevalt ka iseennast tappa eeluurimisvanglas. Naise seisund on kriitiline ja asja uurib politsei.

Raskelt vigastatud naine viidi haiglasse nädal aega tagasi. Tema seisund on teadaolevalt kriitiline, vahendab Iltalehti.

Naine üritas endalt elu võtta 28. jaanuaril Vantaa vanglas. Politsei oli enne seda saanud info naise soovi kohta endale haiget teha. Sellele vaatamata õnnestus tal end vanglas vigastada. Vantaa vanglas käib juurdlus, kuidas selline asi sai juhtuda. Politsei asja kohta eriti infot ei anna.

Lapse tapmine avastati 19. jaanuaril Suurpelto elurajoonis asuvas korteris. Politsei murdis sisse korterisse, kust leiti tapetud väike poisslaps ning ema, kes oli oma kaela vigastanud. Lapsel oli Kanada ja Suurbritannia topeltkodakondsus. Ema oli enne seda ähvardanud lähedasi, et tapab nii enda kui ka lapse. Kui naine välja talutati, siis olevat ta korrutanud, et tappis oma poja. Naise tuttav oli väljas teda hüüdnud, aga naine kedagi teist ei kuulanud. Naine oli aknast vastu hüüdnud, et ta ei taha enam elada.

Kahtlusalusel naisel ja tema Alžeeria-Kanada päritolu mehel oli käimas lahutusprotsess ja lahutus jõustus vaid nädal enne lapse tapmist. Lahutust oli nõudnud mees ja kohus andis isale ka peamise lapse hooldusõiguse. Emal oli õigus lapsega olla vaid mõnel päeval nädalas, aga ema oleks soovinud hooldusõigust võrdselt jagada.

Poliisin saama varoitus ei auttanut: Suurpellon lapsimurhasta epäilty äiti vahingoitti itseään, tila kriittinen – vankila selvittää tapahtunutta

Parivuotiaan lapsensa murhasta epäilty äiti on viety sairaalaan. Espoon Suurpellon lapsimurhasta epäilty 35-vuotias nainen on Iltalehden tietojen mukaan yrittänyt surmata itsensä tutkintavankeudessa. Vakavasti loukkaantunut nainen kiidätettiin sairaalaan viikko sitten, ja hänen tilansa on tiettävästi kriittinen. Tilanne sattui tiistaina 28. tammikuuta Vantaan vankilassa. Poliisi oli IL:n tietojen mukaan saanut etukäteen yksityiskohtaisen varoituksen naisen mahdollisista itsetuhoisista aikeista.

Kommentaarid
(Külastatud 328 korda, 1 külastust täna)