Soomes kahtlustatakse pettuses taksojuhti, kes kasseeris Rovaniemi linnalt 25 000 eurot ettenähtust rohkem

Lapi politseijaoskond kahtlustab pettuses taksoettevõtjat, kes esitas aastatel 2012-2016 ettenähtust 25 000 euro väärtuses enam arveid.

Lisaks rahalisele kahjule tekitas pettuse juhtum linnale juurde täiendavaid personalikulusid. Pettuse avastas linna enda revisjon, kus tuli välja, et taksojuht oli esitanud arveid liiga pikkade vahemaade kohta, vahendab Ilta-Sanomat.

Taksoettevõtjat kahtlustatakse alusetu tulu teenimises, kui ta esitas liiga suuri arveid. Kuivõrd tegemist on suure rikkumisega, on politsei teinud ettepaneku ettevõtjale tegutsemiskeelu kehtestamiseks. Järgnevalt läheb asi prokuratuuri süüdistuse esitamiseks.

Taksiyrittäjää epäillään törkeästä petoksesta – huijasi Rovaniemen kaupungilta kymmeniä tuhansia euroja

Yrittäjä oli laskuttanut kaupungilta jopa 25 000 euroa ylimääräistä. Lapin poliisi epäilee taksiliikenneyrittäjää törkeästä petoksesta. Kuljettaja oli Rovaniemen kaupungin kanssa sopimussuhteessa, johon kuului järjestettyjen kuljetuksien ajamista. Sopimussuhteen aikana taksiyrittäjä oli onnistunut huijaamaan kaupungilta merkittävän summan rahaa. Vuosina 2012-2016 kuljettaja oli laskuttanut perusteettomasti yli 25 000 euroa liikaa. Aiheutuneen vahingon lisäksi tapahtuneen selvittely on aiheuttanut kaupungille huomattavia henkilöstökuluja.

Kommentaarid
(Külastatud 188 korda, 1 külastust täna)