Soome ratsasportlane hukkus Lõuna-Aafrikas

Soome ratsasportlane ja treener Minna Kemppainen hukkus esmaspäeval Lõuna-Aafrikas toimunud õnnetuses. Tegemist oli treeningu käigus toimunud õnnetusega, mis juhtus kontaktis hobusega. Kemppainen polnud sel ajal hobuse seljas.

51-aastaner Kemppainen käis Lõuna-Aafrikas kohalikke sportlasi treenimas viimased paar aastat, vahendab Hevosurheilu.

Kouluratsastaja Minna Kemppainen on kuollut – Hevosurheilu.fi

Hevosurheilun saamien tietojen mukaan kyseessä oli valmennustunnilla maasta käsin hevosen kanssa tapahtunut tapaturma. Kemppainen oli käynyt useiden vuosien ajan valmentamassa eteläafrikkalaisia ratsastajia ja sillä matkalla hän oli tälläkin kertaa. Viimeiset päivitykset somessa olivat onnellisia ja iloisia. “Feels like home” Kemppainen päivitti Facebookiin saavuttuaan keskiviikkona Franschhoekiin. Minna Kemppainen oli pidetty henkilö.

Kommentaarid
(Külastatud 290 korda, 1 külastust täna)