Soome naine jäi Tenerifel koos perega karantiini – ukse alt lükati tuppa pahaendeline sedel (lisatud video hotelli juurest)

Neljaliikmeline Ahvenamaa pere ootab karantiini pandud Tenerife hotellis infot selle kohta, millal nad võiksid Soome naasta. Praegu on nad lõksus hotellis Costa Adeje Palace, mis on pandud karantiini.

Hotellis on karantiinis 4 TUI ja 16 Aurinkomatkade soomlasest turisti. Üks neist, soome naine Harriet räägib, et sai karantiinist teada, kui toa ukse alt lükati sisse sedel, millele oli kirjutatud, et hotellist ei tohi väljuda, vahendab Ilta-Sanomat.

Olukord on eriti halb seetõttu, et pere pidi täna Tenerifelt naasma. Lend pidi olema kell 13 kohaliku aja järgi ja pole tulnud mingit infot selle kohta, millal karantiin lõppeb ja millal pääseb tulema. Praegu on tõenäoline, et lennukile enam ei jõua.

Harriet räägib, et täna pole nad saanud hotellis süüa ega juua. Nad tunnevad end kui ahvid puuris, kuna hotelli ümbrus on täis ajakirjanikke ning näomaskidega politseinikke. Harriet märgib, et säilitab optimismi, kuigi praegustel andmetel ta mehega tööle tagasi enam õigeks ajaks ei jõua.

Selline sedel lükati hotellitubade uste alt sisse:

Siin on video hotelli juurest:

Kommentaarid
(Külastatud 4,765 korda, 1 külastust täna)