Soome mees oli koos lapsega Taimaal kaubanduskeskuses ajal, kui tulistamine algas

Soome mees, kes oli Taimaal kaubanduskeskuses ajal, kui seal tulistamine algas märgib, et ta kummardus alla ja kaitses last ning ütles lapsele, et tule issile järgi.

Soomes mees, kes oma nime ei soovinud avaldada ütles, et on elanud Nakhon Ratchasima piirkonnas 10 aastat. Linn asub pealinnast Bangkokist kirde pool. Linna tuntakse ka Korati nime all, vahendab MTV.

Soome mees elab Tais Korati linna lähedal koos naise ja kooliealise pojaga. Nad olid läinud kaubanduskeskusesse sisseoste tegema. Kui nad kuulsid klaaside klirinat, kummardusid nad alla. Mees kaitses oma kehaga last ja ütles lapsele, et ta isale järgneks.

Soome mehel õnnestus keskusest põgeneda. Nad ise tulistajat ei näinud. Ta arvab, et nad väljusid peauksest, aga ta pole kindel. Ametivõime polnud siis veel näha ja olukord oli hirmutav. Sel ajal, kui naine autoga koju sõitis, helistas mees oma emale Soome. Ta ütles emale, et nendega on kõik hästi.

Mehe Soomes elav ema rääkis, et küllap head inglid aitasid aitasid tema poega ja tema peret. Nüüd peab vaatama, kuidas seda asja lapsele selgitada. Aeg näitab, millise trauma laps sellest saab.

Tulistamine sai alguse sellest, et sõjaväelasel oli tekkinud tüli oma ülemusega, mille peale ta tappis väeosas oma ülemuse ja veel kaks inimest. Siis võttis sõjaväelane väeosast auto ja relvad, sõitis kaubanduskeskuse juurde ja hakkas seal inimesi tulistama.

Kommentaarid
(Külastatud 254 korda, 1 külastust täna)