Soome lennufirma Finnair jätab kõik Mandri-Hiina lennud ära kuni märtsi lõpuni, vähendab Hong Kongi lende

Soome lennufirma Finnair, mis algul teatas Hiina-lendude katkestamisest veebruari lõpuni teatas nüüd, et ei lenda Mandri-Hiinasse kuni 28. märtsini. Hong Kongi lende vähendatakse kahelt lennult päevas ühele.

Lendude ärajätmine on seotud nõudluse järsu vähenemisega seoses koroonaviiruse levikuga. Värske otsusega peatab Finnair lennud Pekingisse ja Shanghaisse kuni 28. märtsini ehk talvise hooaja lõpuni, vahendab Helsingin Sanomat.

Finnair vähendab kuni märtsi lõpuni ka Hong Kongi lende kahelt lennult päevas ühele. Varem on Finnair teatanud, et ei lenda märtsikuus Nanjingi, Pekingi Daxingi lennuväljale ja Guangzhou’sse.

Need, kellel on broneeritud piletid, saavad reisi edasi lükata või raha tagasi. Finnair on teatanud, et viiruse majanduslik mõju piirdub esimese kvartaliga.

Finnair jatkaa lentojen perumisia Manner-Kiinaan maaliskuun loppuun

Lentoyhtiö Finnair kertoo perjantaisessa tiedotteessaan peruvansa lentonsa Manner-Kiinaan 28. maaliskuuta asti koronaviruksen aiheuttaman kysynnän vähentymisen takia. Aiemmin yhtiö oli ilmoittanut lentojen perumisesta helmikuun loppuun asti. Mainos (Teksti jatkuu alla) Uusimman päätöksensä mukaan Finnair peruu lentonsa Pekingin Capital-lentoasemalle ja Shanghaihin 1.-28. maaliskuuta. eli talvikauden loppuun asti. Finnair peruu myös Hongkongin-reitiltään yhden päivittäisen vuoron 1.-28.

Kommentaarid
(Külastatud 108 korda, 1 külastust täna)