Soome kaunitarist avaldati eriti paljastav pulmapilt

Soome kaunitarist ja avaliku elu tegelasest, Jari-Matti Latvalast äsja lahku läinud Maisa Torppast avaldati eriti paljastav pulmapilt.

Torppa andis ise sotsiaalmeedia kaudu märku, et abiellus sõbrapäeval, 14. veebruaril. Pärast seda avaldas fotograaf Petri Mast oma küljel foto sellest, kuidas pruudile kleiti selga pannakse. Kleidi alt on näha pitsilised stringid ja ilma rinnahoidjata ülakeha.

28-aastase Maisa Torppa pulmapidu oli hotellis Kämppi kitsas ringis. Ta abiellus endast kümme aastat vanema Mikkoga.

Torppa elas pikka aega koos Soome rallikuulsuse Jari-Matti Latvalaga. Nad kihlusid 2017. aastal, aga abieluni asi ei jõudnud. Paar läks lahku eelmise, 2019. aasta oktoobrikuus. Enne seda olid ilmunud pildid Maisast ja IT-juhina töötavast Mikkost. Tookord ütles Maisa, et tema ja Mikko vahel midagi romantilist ei ole.

 

View this post on Instagram

 

Getting dressed. I think this is starting to be my signature ”getting dressed”-photo. Do you like it? . . #bride #bridesmaids #weddingdress #weddingfashion #hoorayforbooty #weddingphotography #documentaryweddingphotography #documentaryweddingphotographer #destinationwedding #häät2020 #häät2021 #hääkuvaajat #bröllop #moodygrams #liveforthestory #canonnordic #eosr @maisatorppa @haakuvaajat @haatfi @pukuni @haatjajuhlat.fi @mennaannaimisiin @canonnordic

A post shared by P E T R I M A S T (@petrimastphotography) on

 

View this post on Instagram

 

My Forever Valentine ❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,397 korda, 1 külastust täna)