Politsei kahtlustab, et kaks noorukit tahtsid Helsingis surmata kolmanda nooruki

Helsingis Sörnäinenis toimus pühapäeval tapmiskatse, kus nii kahtlusalused kui ohver on alaealised. Politsei info kohaselt olid kolm tuttavat noorukit olnud Lintulahdenaukio juures, kui kaks neist tahtsid kolmandat ära tappa.

Politseil pole veel infot, miks selline asi juhtus. Teadaolevalt kasutati terariista, aga vigastada saanud noormehe elu pole ohus. Esimesena kohale saabunud politsei patrull andis kannatanule esmaabi.

Politsei palub inimestelt vihjeid juhtunu kohta. Eriti pakub huvi üks Lintulahdenaukiole väravast sisse sõitnud auto, mille juhil palutakse politseiga ühendust võtta. Juhtunu kohta saab infot edastada tööpäeviti kell 8-16 telefoni teel numbrile +358 295470610 või e-posti aadressil nuorisoryhma.helsinki(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 247 korda, 1 külastust täna)