Piinlik moment Soomes: mees rahuldas end Prisma poes naiste tualetis

Vaasa Prismas oli täna piinlik vahejuhtum, kus naiste tualetist tabati otse teolt masturbeeriv mees. Mehe avastas üks Vaasa naine.

Vaasa naine andis teada, et avas tualeti kabiini ukse ja leidis sealt eest mehe, püksid rebadel ennast rahuldamas. Mees ei reageerinud, naine lõi ukse kinni, lahkus ja rääkis sellest väljas oma mehele, vahendab MTV.

Mees ja naine jäid välja ootama ning naine osutas tualetis olnud mehe peale, kui too tualetist väljus. Mees väljus töötajatele mõeldud uksest, mille põhjal oletati, et mees on Prisma töötaja.

Vaasa Prismast öeldi, et nad on juhtunuga kursis. Meest ei suudetud tuvastada, aga Prisma eitab, et masturbeerinud mees väljus lukustatud ukse kaudu. Siivutult käitunud mees ei tööta Prisma andmetel poes. Naiste tualetis on käinud kõrvaline isik, aga valvekaamera salvestise põhjal ei suudetud tuvastada, mis täpselt tualetis toimus.

Masturbeeriva mehe avastanud naine kaalus politseile teate tegemist, aga lõpuks loobus sellest. Samas loodetakse, et mees võetakse vastutusele. Ühtlasi tänatakse õnne, et mehele ei sattunud peale tütar. Loodetakse, et masturbeerinud mehe säärane tegu jääb viimaseks. Prisma on valmis tegema politseiga koostööd, kui asjas peaks uurimine algatatama.

Kommentaarid
(Külastatud 443 korda, 1 külastust täna)