Päästekopter evakueeris Tallinki laeva trepil kukkunud reisija Turu haiglasse

Eilses tugevas tuules kõikunud Tallinn-Stockholmi reisiparvlaeval sai trepil kukkunud reisija peavigastuse. Vigastatu seisund ei olnud ohtlik, kuid laevameeskond otsustas toimetada reisija kopteriga Soome Turu haiglasse.

Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link kinnitas Postimehele, et laupäeval kella 19.35 ajal kukkus 1942. aastal sündinud Rootsi kodanikust naisterahvas reisilaeva Baltic Queen trepil ning sai peavigastuse.

„Laeva meditsiinipersonal oli minutitega sündmuskohal ja andis reisijale esmaabi. Kuna tegemist oli peavigastusega ja eaka inimesega, siis otsustati reisija haiglasse evakueerida,” selgitas Link. Tema sõnul oli reisija seisund kopteri saabudes stabiilne ning ta toimetati kella 22.50 paiku helikopteriga Turu haiglasse.

Kommentaarid
(Külastatud 296 korda, 1 külastust täna)