Mees filmis Soomes salaja oma pruuti ja ähvardas sellega pärast suhte lõppemist, nõudis seksi

Välismaa mees mõisteti Soomes tingimisi vangi selle eest, et oli salaja filminud oma pruuti ning ähvardanud naist materjali avalikustamisega.

Mees oli naist salaja filminud nende vahekorra ajal 2019. aastal. Kui suhe lõppes, nõudis mees, et naine leiaks talle uue pruudi. Mees ähvardas vastasel korral edastada delikaatset infot naise sugulastele, vahendab MTV.

Mees ähvardas naist, et kui naine ei leia talle uut pruuti, siis peab naine temaga ise kaks korda kuus seksima. See ähvardus pani naise muretsema, kuna tema seksuaalsuse kohta info avalikustamine oleks rikkunud tema au. Naise usu ja kultuurilise tausta tõttu võib abielu-eelse seksi tõttu tekkida probleeme.

Olukord lahenes siis, kui naine tegi mehe kohta kuriteoteate. Kohtus oli ka tunnistaja, kes oli näinud naist nutusena ning kuulnud mehe nõudmisi ja ähvardusi. Tunnistaja oli öelnud kanatanule, et see on Soome, mitte Afganistan ja kannatanu peab tegema kuriteoteate.

Kohus lükkas tagasi süüdistuse kolmes seksile sundimise episoodis ja korduvas vägistamises, aga mees tunnistati süüdis salajases jälgimises ja ühes seksile sundimise episoodis. Mehele mõisteti 1 aasta ja 3 kuu pikkune tingimisi vanglakaristus. Lisaks peab ta maksma hüvitist summas 4500 eurot. Otsus pole veel jõustunud.

Kommentaarid
(Külastatud 359 korda, 1 külastust täna)