Mängumaailma tippu kerkis seoses koroonaviirusega Plague Inc

App Store’i kõige müüdumaks mobiilimänguks kerkis seoses koroonaviiruse levikuga Plague Inc (tõlkes: AS Katk), lükates kõrvale mitu aastat edetabelit valitsenud Minecrafti.

Plague hakkas kiiresti populaarsust koguma peale 23. jaanuari, kui Hiinas Wuhani linnas kehtestati karantiin. Seda Hiina linna peetakse praegu tervet maailma hirmu all hoidva viiruse allikaks, vahendab Hollywood Reporter.

Plague Inc mobiilimäng võimaldab läbi mängida mitmete haiguste levikut maailmas. Mängu välja töötanud firma Ndemic Creations andis samas teada, et inimesed peaks tõest infot hankima ametivõimude käest, mitte tuginema mängus toodud stsenaariumitele. Plague Inc tuli välja 2012. aastal ja mängu on alla laetud iga kord seoses mõne suurema haigusepuhanguga maailmas.

Mobile Games Hotspot: ‘Plague Inc.’ Tops App Store Amid Coronavirus Outbreak

Mobile Games Hotspot is a curated weekly roundup of the top stories in gaming on-the-go. In the wake of the Coronavirus outbreak, Plague Inc. shot to the top of the App Store’s top paid apps, dethroning Minecraft which held the position for several years. According to a report by app analytics company Apptica, Plague Inc.

Kommentaarid
(Külastatud 206 korda, 1 külastust täna)