Malaisia valitsus: koroonaviirus EI muuda inimesi zombideks (lisatud hirmu külvanud video, nõrganärvilistele mittesoovitav!)

Hiina lähedal asuvas Malaisias levivad kuuldused, justkui muudaks uus koroonaviirus inimesi zombideks. Kuuldused levisid peale seda, kui veebis avaldati video zombi moodi käituva inimese kohta, kel väideti olevat koroonaviirus.

Pärast seda kinnitas Malaisia valitsus, et kuuldused ei pea paika ja koroonaviirus ei muuda inimesi zombideks. Ühtlasi kinnitab Malaisia valitsus, et suremus on uue viiruse puhul väga väike. Malaisias oli 31. jaanuari seisuga 8 koroonaviiruse nakatumise juhtu. Neli inimest on vahistatud seoses valeinfo levitamisega viiruse kohta, vahendab mothership.sg.

Siin on Malaisia valitsuse teade ja kõnealune zombi-video (NB! Nõrganärvilistele mittesoovitav!):

Kommentaarid
(Külastatud 407 korda, 1 külastust täna)