Maailma Terviseorganisatsioon lõpuks ärkas: uus viirus on vaenelane nr 1, hullem kui terrorism

Maailma Terviseorganisatsiooni juht Dr Tedros Ghebreyesus ütles, et maailma üldsus peab nüüd ärkama, kuna uus koroonaviirus on ohtlikum kui terrorism, see on maailmas kõige suurem oht.

„See on kõige hullem vaenlane, keda võib ette kujutada,” ütles Dr Ghebreyesus eile Genfis toimunud pressikonverentsil. Tema väitel ei pruugita vaktsiini valmis saada enne kui alles 18 kuu pärast, vahendab Daily Mail.

Dr Ghebreyesus hoiatas, et viirus võib põhjustada rohkem poliitilisi, sotsiaalseid ja majanduslikke murranguid kui terrorism. Enne seda olid teadlased hoiatanud, et uus viirus võib nakatada 60-80 protsenti maailma elanikkonnast.

Coronavirus greater global threat than terrorism, WHO warns

Someone who is infected with the COVID-19 coronavirus can spread it with just a simple cough or a sneeze, scientists say. At least 1,000 people with the virus are now confirmed to have died and more than 43,000 have been infected in at least 28 countries and regions.

Kommentaarid
(Külastatud 927 korda, 1 külastust täna)