Lidl käivitab Soomes oma kliendiprogrammi Lidl Plus

Säästupoodide kett Lidl võtab Soomes peatselt kasutusele kliendiprogrammi Lidl Plus. Mingit kliendikaarti sellega ei kaasne, vaid soodustuse saab korraga terve ostu pealt.

Tegemist on telefoni laetava rakendusega, kust saab infot, teenuseid ja soodustusi. Ostude eest ei saa punkte, vaid digitaalseid kuponge, vahendab Iltalehti.

Kliendiprogramm peaks käivituma Soomes kevade jooksul. Lidl Plus on kasutusel juba mitmetes riikides. Nüüd testitakse seda Soomes. Kupongisüsteem tähendab, et mida enam ostad, seda rohkem saad soodustusi. Pärast testperioodi lõppu saab telefoni laadida Lidl Plus rakenduse, mille kaudu kogu asi töötab.

Lidl teatas, et võttis digitaalse programmi kasutusele seetõttu, et soomlaste rahakotid on juba niigi erinevaid kaarte täis. Digitaalset kaarti on lihtne kassas skaneerida ja kohe rakenduvad ka soodustused.

Tällainen on Lidlin vastaisku S-etukortille ja Plussa-kortille: ei korttia lompakkoon, alennuksen voi saada koko ostoskassista

Lidl paljasti uutta tietoa Lidl Plus -etuohjelmasta. Lidl on hiljaisuudessa valmistellut oman etuohjelmansa käyttöönottoa Suomessa. Lidl Plus -etuohjelman testivaihe on jo pitkällä. – Se on puhelimeen ladattava sovellus, jonka kautta asiakas saa tietoja, palveluita ja etuja, tiedottaja Anna Rissanen Lidlin viestinnästä kertoo. Lidl Plus -etuohjelmasta ostoksista ei varsinaisesti saa pisteitä, vaan erilaisia etukuponkeja.

Kommentaarid
(Külastatud 765 korda, 1 külastust täna)