KUUM: Vantaal on käimas suur politseioperatsioon, osa politseinikke raskes relvastuses

Vantaal Peijas-Rekola rajoonis on käimas suur politseioperatsioon. Politseipatrullid on teinud mitmeid läbiotsimisi.

Politsei info kohaselt kõrvalistele isikutele ohtu pole. Operatsioon oli täpsemalt Peijase haigla juures. Pealtnägijate sõnul oli osa politseinikke raskes relvastuses, kohal oli ka kiirabi, vahendab Ilta-Sanomat.

Poliisilla suuri tehtävä Peijaksen sairaalan lähistöllä Vantaalla

Paikalla on useampi poliisipartio. Vantaalaisten huomiota kiinnitti iltapäivällä poliisin mittava läsnäolo Peijaksen sairaalan parkkipaikan lähistöllä Sairaalakadulla. Silminnäkijän mukaan paikalla oli useita poliisin yksiköitä ja ambulanssi. - Osa poliiseista on raskaasti aseistettuja, paikalla ollut mies kertoo Ilta-Sanomille. Poliisi on vielä vaitonainen tehtävän luonteesta. - Paikalla on useampi poliisipartio.

Kommentaarid
(Külastatud 1,374 korda, 1 külastust täna)