KUUM: Tom Cruise evakueeriti kiiresti Itaaliast, filmi Mission Impossible 7 võtted katkestati

USA filmikompanii Paramount Pictures pidi järgmise kolme nädala jooksul tegema Itaalias uue, Mission Impossible (tõlkes: Võimatu missioon) filmi võtteid, aga need katkestati seoses koroonaviirusega. Näitleja Tom Cruise, kes oli juba saabunud nädalavahetusel Veneetsiasse, toimetati kiiresti eralennukiga Suurbritanniasse.

Filmivõtted pidid toimuma Veneetsias, aga Paramount Pictures otsustas need katkestada võttegrupi ohutuse tagamiseks. 57-aastane filmistaar Tom Cruise lahkus kiiresti eralennukiga, vahendab The Sun.

Filmi võttemeeskond oli pidanud nõu kohalike ametivõimudega ja selgus, et Itaaliasse jäämine oleks praeguses olukorras väga ohtlik. Võtete katkestamine on väga kallis, aga midagi pole teha.

Mitmed Veneetsiaga piirnevad alad on juba suletud ja Veneetsias jäeti ära kuulus karneval. Tom Cruise, kes mängib filmis Ethan Hunti oli saabunud Veneetsiasse nädalavahetusel, samuti Rebecca Ferguson, kes kehastab Ilsa Fausti.

Tom Cruise forced to halt Mission Impossible filming after Coronavirus strikes in Venice

TOM Cruise is fleeing to Britain from an Italian film set as coronavirus panic sweeps Europe. The action superstar, 57, was evacuated from the new Mission: Impossible movie in Venice – deemed a high-risk area by Italian authorities. A production source last night revealed that the cast and crew were “frightened” as the coronavirus death toll in Italy reached seven.

 

Kommentaarid
(Külastatud 855 korda, 1 külastust täna)