KUUM: Tenerifelt naasnud turistil tuvastati Inglismaal koroonaviirus

Inglismaal tuvastati koroonaviirus isikul, kes oli olnud Kanaaridel Tenerifel hotellis, kus tuvastati neljal puhkajal koroonaviirus ja kus praegu on ligi 1000 inimest karantiinis.

Teine Inglismaal tuvastatud koroonaviiruse nakkus toodi kaasa Itaaliast. Enne seda olid Inglismaal nakatunud tulnud Aasiast, vahendab Daily Mail.

Tenerifel nakatus lapsevanem, kes elab Derbyshire’is ja kelle laps käib Burbage’i põhikoolis. Koolis on viiruse kahtluse tõttu õppetöö katkestatud. Nii lapsevanem kui laps olid Tenerife hotellis Costa Adeje Palace, kus praegu on karantiinis ligi 1000 inimest.

Derbyshire primary school closes after a ‘confirmed coronavirus’ case

Someone who is infected with the coronavirus can spread it with just a simple cough or a sneeze, scientists say. Nearly 3,000 people with the virus are now confirmed to have died and more than 80,000 have been infected. Here’s what we know so far: What is the coronavirus?

Kommentaarid
(Külastatud 726 korda, 1 külastust täna)