KUUM: Saksamaal on kaks uut koroonaviiruse juhtumit, 47-aastane mees võitleb oma elu eest

Koroonaviirus on levinud Itaaliast edasi Saksamaale, kus tuvastati eile, teisipäeva õhtul kaks nakatumist. 25-aastane Göppingeni mees oli hiljuti tulnud Milaanost. Teine, 47-aastane mees on raskes seisus Düsseldorfi haiglas, tema nakatumise allikas pole teada.

Patsiendid on haiglas teistest isoleeritud. 47-aastase mehe transpordiks kasutati spetsiaalset S-RTW kiirabiautot, kus on eraldi filtriga ventilatsioonisüsteem. 47-aastase mehe naine on toodud samuti haiglasse. Naisel on haigusnähud, aga ta on veel kahtlusalune nakatunu, vahendab Bild.

Raskes seisus patsient on Aacheni ligidalt Heinsbergist, seetõttu pandi nakkuseohu tõttu kinni kohalikud koolid ja lasteaiad. Samuti ei tööta täna piirkonnas ühistransport.

Göppingen asub Saksamaa lõunaosas, aga Düsseldorf on põhja pool Hollandi piiri ääres.

Coronavirus: Patient (47) aus NRW kämpft um sein Leben

Das Coronavirus breitet sich weltweit aus – und auch in Deutschland gibt es jetzt zwei neue Fälle. In Baden-Württemberg erkrankte ein 25-Jähriger aus dem Landkreis Göppingen, teilte das Gesundheitsministerium am Dienstagabend mit. Der Mann hielt sich zuvor in Italien, vermutlich in Mailand, auf, wo das Virus sich sehr schnell ausgebreitet hat.

Kommentaarid
(Külastatud 731 korda, 1 külastust täna)