KUUM: Rootsis 4 uut koroona nakatumist, kokku 11 nakatumist

Rootsis on tuvastatud 4 uut koroonaviirusse nakatumist, kokku on nakatumisi 11. Nakatumistest kaks olid Stockholmis, üks Uppsalas ja üks Jönköpingis.

Kaks nakatumist Stockholmis on saadud tõenäoliselt naiselt, kes saabus paar päeva varem Iraanist. Uued nakatunud leiti üles, kui hakati otsima varem nakatunud naisega kokku puutunud isikuid. Kõik kolm on Karolinska ülikooli haiglas, vahendab Aftonbladet.

Jönköpingis nakatus 50ndates eluaastates mees, kes käis reisil Itaalias. Mees on kodusel ravil ja tema haigusnähud on leebed. Mees saabus Rootsi 24. veebruaril, ta haigestus 25. veebruaril ja proov võeti 26. veebruaril. Analüüsi vastus saabus reede, 28. veebruari õhtul on see näitas nakatumist. See mees pole seotud naisega, kes oli tulnud Hiinast ja nakatus Jönköpingis jaanuari lõpus –  see oli Rootsi esimene juhtum.

Rootsis on kokku tuvastatud 11 nakatumist ja kontrollitud on sadu inimesi. Praegu on kõik nakatumised Rootsis seotud isikutega, kes on viibinud välismaal.

JUST NU: Fyra nya fall av corona bekräftade i Sverige

Fyra nya fall av coronaviruset upptäcktes i Sverige under fredagen. Det är en person i Uppsala, två i Stockholm och en i Jönköping. Totalt är elva personer smittade. De två personerna som i fredags testades och konstaterades smittade i Stockholm kan kopplas till den kvinna som reste hem från Iran för några dagar sedan.

Kommentaarid
(Külastatud 789 korda, 1 külastust täna)