KUUM: Lõuna-Koreas on juba ligi 1000 koroonaviirusse nakatunut, viirus levib kiiresti sõjaväelaste hulgas

Lõuna-Koreast tulevad ärevad teated, kuna koroonaviirusse nakatunute arv kasvab kiiresti, ja seda eriti sõjaväelaste hulgas. Lõuna-Koreas on loetud päevadega registreeritud ligi 1000 nakatunut. Surmajuhtumeid on kümmekond.

Lõuna-Korea suurt nakatunute arvu põhjendatakse sellega, et seal on võimekus inimesi testida suurem kui mujal. Korealastele on tehtud juba ligi 30 000 testi. Samuti pole Lõuna-Koreas kehtestatud ulatuslikke karantiine nagu Hiinas.

Surmajuhtumid on põhiliselt vanemate inimeste hulgas. Täna suri 62-aastane mees, eile 84-aastane mees. Pooled haigestunutest on Lõuna-Korea lõunaosas asuvas Daegu linnas. Pealinnas Seoulis on haigestunuid vähem, vahendab KBS News.

확진자 977명·사망 11명…7명은 대구 신천지교회·청도대남병원

코로나19 확진자가 오늘(25일) 오후 4시 기준으로 84명 늘어 국내 확진자는 모두 977명으로 확인됐습니다. 사망자도 2명 늘어 모두 11명이 됐습니다. 중앙방역대책본부는 298번째 확진자였던 62년생 남성이 오늘 숨졌다고 밝혔습니다. 이 남성은 청도 대남병원 환자로 코로나19와의 사망 관련성을 조사하고 있다고 밝혔습니다. 또 875번째 확진자인 84년생 몽골인 남성이 경기 고양 명지병원에 입원 중에 사망했습니다.

Kommentaarid
(Külastatud 757 korda, 1 külastust täna)