KUUM: Koroonaviirus mõjutab spordivõistlusi, Tokio olümpia võib ära jääda

Koroonaviiruse tõttu jäävad ära suuremad spordivõistlused ning ära võidakse jätta ka tänavuse, 2020. aasta suveks planeeritud Tokio olümpiamängud.

Viirus võib heita külma sahmaka mängudele, tunnistas Tokio olümpiamängude korralduskomitee esimees Toshiro Muto. Ta lisas, et on juba väga mures ja loodab, et viiruse asi laheneb ruttu ära, vahendab Reuters.

Jaapani valitsus eesotsas peaminister Shinzo Abega on teatanud, et tehakse kõik, et takistada viiruse mõju mängudele, mis peaks algama 24. juulil.

Seni aga liigub viirus väga kiiresti edasi ja arvatavalt enne olümpiat vaktsiini valmis ei saada. Juba praegu mõjutab viirus nii olümpiamänge kui paraolümpiat, kuna sulgpalli ja poksi kvalifikatsioonivõistlused on edasi lükatud.

Kommentaarid
(Külastatud 227 korda, 1 külastust täna)