KUUM: Iraanis nakatusid koroonaviirusse terviseministri asetäitja ja rahvasaadik (lisatud video)

Täna, teisipäeval tehti teatavaks, et Iraanis on koroonaviirusse nakatunud terviseministri asetäitja Iraj Harirchi, kes paistis haiglane juba eile Teheranis toimunud pressikonverentsil, kui köhis ja pühkis laubalt higi.

Eile rääkis Harirchi, et viiruse levik on kontrolli all. Samas tunnistas ta ise ööl vastu tänast teisipäeva, et on haigestunud. Lisaks on haigestunud Iraani rahvasaadik Mahmoud Sadeghi. Nii Harirchi kui Sadeghi on karantiinis omas kodus, vahendab Al Jazeera.

Sadeghi kirjutas sotsiaalmeedias, et ei usu, et suudab selle haiguse üle elada, aga ta edastas kohtusüsteemile palve, et vabastataks poliitvangid, kes muidu surevad vanglates. Kui nad vabastada, saaks nad veeta veel neile antud aega oma lähedastega.

Kokku on Iraanis surnud koroonaviirusse ametlikel andmetel 15 inimest ja nakatunuid on 61.

Kommentaarid
(Külastatud 737 korda, 1 külastust täna)